Pagini

Imprumut rapid pana la salariu chiar daca esti restantier

Daca vrei sa dispui de credite cu rambursare pana la salariu, nu mai sta pa ganduri. Creditele rapide pana la salariu te pot scoate din necaz!


Vrei un credit rapid ca buna ziua? Simplu Credit ti-l acorda, pana la salariu.

Poti sa-ti finantezi nevoile si sa platesti dupa ce iei salariul, creditele de nevoi personale de la Simplu Credit reprezinta solutia optima de a-ti rezolva problemele pe termen scurt.

Daca ai nevoie de 500 lei, pentru 35 de zile, vei avea de rambursat o suma de 593,27 lei, adica cei 500 de lei imprumutati, plus dobanda de 93,27 lei.

Modalitatile de accesare pentru acest credit rapid pana la salariu sunt doua: fie accesare online, fie iti lasi datele si astepti sa fi sunat.

Daca vrei sa aplici online, trebuie sa-ti creezi un cont pe site-ul Simplu Credit, dupa care sa treci la completarea efectiva a formlularului.

Aplicatia pentru un credit online contine urmatoarele rubrici: stare civila, status domiciliu, numar de telefon mobil, telefon acasa (optional), adresa de email, adresa unde locuiti, orasul unde locuiti, trebuie sa selectezdaca doresti sa participi la alte promotii, concursuri ori stiri si sa bifezi casatura in care vei fi de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale respectivului formular.

Pentru a solicita un credit rapid pana la salariu, ai nevoie de urmatoarele documente:

- o copie dupa buletin
- o dovada de venit (fie fluturas de salariu sau adeverinta de venit sau talon de pensie).

In cazul in care ati optat pentru aplicarea pentru un credit online, trebuie sa trimiteti respectivele documente la adresa de email office@simplucredit.ro sau pe fax, la numarul 021 404 82 93.

Pentru ca foarte multi oameni doresc sa afle daca Simplu Credit acorda imprumuturi si restantierilor, iata ce ni se transmite direct de la sursa:

"Simplu Credit ofera credite si la clientii care au informatii negative la Biroul de Credit!"
vivacredit.ro