Pagini

Credite fara garantii pentru doamne si domni

Credius ofera credite de nevoi personale rapide, negarantate, potrivite


Pentru cei ce spera sa obtina un imprumut fara garantii si fara verificare la Biroul de Credit, Credius le ofera aceasta posibilitate contra-cost.

Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca daca ai mai avut un credit si nu l-ai rambursat la timp, deci esti considerat rau-platnic si apari cu un scoring negativ in bazele de datele ale Biroului de Credit, atunci, pentru a solicita inca un credit, trebuie sa platesti in plus fata de clientii ce nu au avut si nu au astfel de probleme.

Pentru aceasta categorie de restantieri, Credius a introdus in toate ofertele sale de creditare o posibilitate de accesare, insa, dobanda este mai mare fata de cealalta categorie, cea a "bunului-platnic" ori a celui ce nu a mai contractat vreodata un imprumut si care isi alcatui fara probleme dosarul de imprumut cu toate documentele solicitate.

Pentru creditul numit plastic de catre Credius "creditul Do-Do", adica imprumutul pentru doamne si domni, nu ai nevoie de adeverinta de venit, iar aprobarea se realizeaza in mod expres, in 60 de minute, in fiecare zi, de dimineata pana seara, chiar si in weekend, pentru cei nerabdatori cu urgente.

Pentru a te bucura de aceasta oferta Credius, iata si care sunt avantajele:

- usurinta de obtinere a creditului cu minim de documente si fara garantii suplimentare;
- aprobare expres, fara adeverinta de venit;
- nu este necesara justificarea utilizarii ulterioare a banilor imprumutati;
- toate costurile se cunoscut de la inceput, deci, tu vei stii efect cat este cuantumul ratei ce urmeaza s-o platesti pe toata perioada de derulare a contractului de credit.

Si acum se despart cele doua categorii importante: restantierii si persoanele de incredere. In acest sens, pentru restantieri, pentru cei ce nu pot prezenta o adeverinta de venit, documentele necesare solicitate sunt urmatoarele: buletinul de identitate, o cerere de creditare tip, extrasul de cont bancar unde li se vor vira banii imprumutati. Rata dobanzii aferente acestei categorii de clienti este de 19% pe an, iar comisionul de administrare este de 3,6% pe luna.

Pentru clientii de buna-credinta, cei ce nu au restante si nu sunt inscrisi pe lista neagra a Biroului de Credit, actele solicitate sunt urmatoarele: buletinul, cerere de credit tip, adeverinta de venit pentru salariati ori ultimul tqalon de pensie in original pentru pensionari, decizia de pensionare si extrasul de cont unde le vor fi virati banii imprumuta. Pentru aceasta categorie rata dobanzii este de 9% pe an, cu un comision de administrare de 3,6% pe luna.

Conditiile comune ce trebuiesc indeplinite de cele doua categorii:

- varsta intre 18 si 75 de ani;
- venit minim acceptat de 400 lei;

Pentru creditul DO-DO, poti aplica si online, formularul pus la dispozitie de catre Credius fiind unul simplu si usor de completat: valoarea creditului, durata in luni, tipul imprumutului, prezinti sau nu adeverinta de venit, data scadenta, metoda de rambursare lunara, punctul de lucru in functie de zona ta, datele personale si de contact, etc.
vivacredit.ro