Pagini

Imprumut urgent 1000 - 2000 euro

Vreau un imprumut de 1000 - 1500 - 2000 de euro, in conditii lejere, fara multe acte


Daca vrei sa apelezi la creditele rapide nebancare, poti obtine sume 1000, 1500, 2000, 3000 de euro, in conditii lejere, fara batai de cap si mai ales, fara multe acte.

Nu trebuie sa iti faci griji de garantii, pentru ca, la acest sume, nu se discuta de garantii. Noi va spunem despre creditele nebancare fara garantii ipotecare. Pe de alta parte, va trebui sa aveti siguranta zilei de maine, in ideea ca, majoritatea bancilor solicita sa aveti o vechime in munca de minim 3 luni de zile. Atat bancile, cat si IFN-urile vor sa se asigure ca ai bonitatea necesara pentru a-ti rambursa imprumutul.

Daca doresti un imprumut de la 1000 de euro, pana la maxim 10000 de euro, poti apela la aproape orice banca, cu conditia sa ai un scoring bun in Biroul de Credit, sa nu ai restante, si mai ales, sa ai posibilitatea de a achita lunar rata aferenta creditului.

Atat bancile cat si IFN-urile iti vor pune diverse intrebari legate de locul de munca, de familie (cati membri sunteti, daca esti sau nu casatorit), de proprietatile pe care le detii, etc. Aceste intrebari sunt unele standard, deci, nu o luati personal, nici nu va imaginati ca veti pierde casa, pentru ca v-a intrebat un reprezentant al bancii daca aveti sau nu proprietati.

Despre Institutiile Financiare Nebancare va pot sune ca lucrurile cu ele sunt mai lejere, in sensul in care, daca doresti un credit rapid, il poti obtine fara sa mai completezi zeci de acte inutile. Totul este mai simplu la nebancare, dar si sumele imprumutate sunt mai mici. De regula, un imprumut nebancar necesita o copie dupa buletin si un extras de cont (unele IFN-uri solicita fluturas de salariu sau adeverinta de venit). Aceste credite nebancare au termene relativ scurte de acordare, astfel ca, un credit mic poti sa-l primesti in mai putin de 24 de ore de la accesare.

Iata si niste idei de care trebuie sa ti cont, daca esti in cautarea unui imprumut urgent de 1000 - 2000 de euro:

- sa nu te arunci pe prima oferta gasita
- sa analizezi atat ofertele bancilor cat si ale IFN-urilor
- sa nu imprumuturi mai mult decat ai nevoie
- sa nu te imprumuti la IFN-uri pentur placere personala ori pentru imbunatatirea confortului personal - doar pentru situatii cu adevarat urgente
- sa citesti cu atentie contractul de credit incheiat cu banca ori cu IFN-ul si sa nu lasi sa-ti fie ceva neclar
- daca vrei sa cumperi ceva pentru casa, este bine sa astepti promotiile de la banci si IFN-uri, sa nu cumperi in perioadele de explozie comerciala (cum sunt perioadele de dinainte de sarbatori).
vivacredit.ro