Pagini

Imprumuturi rapide fara carte de munca 2015

Acccesarea unor imprumuturi bancare s-au nebancare este conditionata de detinerea unor venituri permanente constante


Imprumuturi rapide fara carte de munca la nivelul lui 2015 acorda atat bancile, cat si IFN-urile, cu conditia sa detineti altfel de venituri, venituri pe care trebuie sa le si justificati printr-un act doveditor.

Pentru ca multi oameni cauta credite fara carte de munca, ne-am gandit sa facem o analiza a pietei pentru a vedea efectiv care sunt acele societati financiare ce acorda astfel de facilitati.

In general, persoanele care cauta imprumuturi rapide fara carte de munca sunt persoanele cu venituri mici, adica cele ce nu s-ar incadra nici pentru acordarea unor credite nebancare (si aici exista in majoritatea cazurilor niste limite de venit), dar mai ales persoanele care nu incaseaza banii pe cartea de munca, adica acele persoane care lucreaza in zona neagra ori gri a economiei.

In portofoliul IFN-urilor si chiar al bancilor, exista produse financiare la care se specifica formele de venituri solicitate. La cele mai multe societati financiare este acceptata o paleta larga de venituri, de la cele salariale, la pensii, venituri din activitati independente, dividente, etc.

Cele mai simple forme de imprumuturi rapide la nivelul anului 2015 sunt cele ce se acorda in schimbul unor garantii materiale. Societatile nebancare ce acorda credite cu garantii nu-mi mai solicita si adeverinte de venit, fluturasi de salariu ori alte forme de justificare ale veniturilor tale lunare. Aceste societati sunt interesate sa-si acopere riscurile acordarii imprumutului doar din garantiile pe care le solicita, in general imoiliare. Exista astfel de IFN ce acorda imprumuturi rapide cu garantii si in timpi record, de pana la 24 de ore. Evident, riscurile asociate acordarii acestor produse sunt destul de mari, pentru ca daca nu rambursezi imprumutul, te poti trezi fara casa, insa, daca esti sigur pe veniturile tale viitoare, si au o urgenta ce nu se poate amana, atunci aceasta este o varianta de a obtine o suma de bani fara sa ti se ceara o adeverinta de venit.

Haideti sa vedem impreuna care sunt societatile ce acorda astfel de imprumuturi rapide fara carte de munca in 2015:

- Credius, este o societatie nebancara, adica un IFN, relativ nou in piata. de la ei te poti alege cu o suma de 10.000 lei, chiar si intr-o ora de la solicitare, ba poti sa soliciti si in weekkend creditul dorit, ca se poate. Imprumutul se acorda in lei, iar daca nu ai adeverinta de venit, va trebui sa platesti o dobanda cu 10 procente mai mare, adica de 19% pe an. DObanda este fixa, creditul se acorda in lei deci nu-ti faci griji de cursul valutar.

- Viva Creedit este societatea nebancara ce acorda credite rapide pana la salariu, intr-un timp record. Viva Credit detine marca inregistrata asupra creditelor rapide pana la salariu, deci, sunt intr-un fel cei mai indreptatiti din piata sa-ti ofere astfel de produse financiare. Solicitarea o faci online, completand niste formulare si upload-ind niste documente. La aceste imprumuturi sunt acceptati si restantierii, adica cei cu datorii la banci, rau-platnicii, cei inscrisi in Biroul de Credit cu un scoring negativ. De la ei poti obtine sume de maxi 1000 de lei, iar daca esti la a doua colaborare suma de bani poate urca la 1500 lei. Pentru accesare ai nevoie de un buletin si un extras de cont de la o banca comerciala.

- Provident este societatea ce acorda credite rapide la domiciliu, cu doua acte: fluturas de salariu si buletinul de identitate. La nivelul anului 2015, Provident are in portofoliu credite cu valori intre 500 si 5500 lei, insa, pentru primul imprumut nu poti urca mai mult de 3500 lei. Gestionarea creditului la domiciliu este un extraserviciu care te costa, insa, daca vrei banii rapid, il soliciti.

Acestea sunt cateva din exemplele din piata de societati nebancare ce acorda imprumuturi rapide fara carte de munca in 2015. Pe langa aceste IFN-uri, exista o serie de Case de Ajutor Reciproc, asa-numitele CAR-uri, unde poti apela daca ai un venit mic, ori esti restantier. De asemenea, nu uitati ca exista oricand varianta Caselor de Amanet, unde poti oricand sa amanetezi un bun de valoare si n-o sa-ti ceara nimeni carte de munca, ori alte dovezi de venituri.
vivacredit.ro