Pagini

CREDIT RAPID PRIN TELEFON

Cum poti sa accesezi un imprumut rapid prin telefon? Ce institutii nebancare ofera aceasta facilitate?


Cei ce doresc sa obtina o suma de bani rapid, apeland la un serviciu de creditare urgenta, doresc obtinerea unui imprumut de la IFN, in cel mai lejer mod posibil, atat in ceea ce priveste accesarea, cat si in privinta conditiilor pe care trebuie sa le indeplineasca.

Cei ce acceseaza creditele rapide cunosc expresia "credit rapid prin telefon", facilitate ce reprezinta o parte din ceea ce inseamna accesarea unui imprumut rapid nebancar. Pentru finalizarea formalitatilor de accesare trebuie sa treceti prin formalitatile uzuale, diferenta fiind ca puteti scuti o gramada de timp si drumuri inutile.

Daca vrei sa obtii un credit de cateva mii de euro, dar nu ai chef sa stai la coada la ghisee doar pentru a afla daca poti sa-l primesti sau nu, incearca sa te imprumuti prin telefon.

Astfel, stand confortabil in fotoliu poti afla prin intermediul telefonului daca te poti califica pentru creditul respectiv, dar trebuie sa fii cinstit, iar raspunsurile tale la intrebarile operatorului trebuie sa fie conforme cu realitatea. Concret, pentru a te precalifica la un credit rapid trebuie sa dai date exacte despre nivelul salariului tau (cat si al sotiei, dupa caz), despre alte contracte de imprumut (daca exista), eventual chiar si despre nivelul unor cheltuieli lunare fixe (lumina, telefon, intretinere), pentru ca operatorul sa faca un scoring (punctaj) care sa arate daca poti sau nu sa platesti ratele lunare (credit plus dobanda) la imprumutul solicitat.

Pentru a afla ce institutii financiare nebancare va ofera posibilitatea obtinerii de credite prin telefon, consultati site-urile IFN-urilor ce ofera credite rapide.

Va prezentam mai jos, o oferta de credit rapid prin telefefon de la Cetelem

Credit de nevoi personale prin telefon de la Cetelem

Aplica pentru un credit de nevoi personale de la Cetelem fie apeland numarul de telefon cu tarif normal 021.305.12.31 sau direct prin internet.
Daca vrei sa fi contactat, completeaza formularul online (selectand "credit prin telefon") si un consultant Cetelem te va contacta pentru a solutiona cererea ta de credit.

2013 09 CNP - credit rapid prin telefon Cetelem

Avantaje:

    DAE incepand de la 13.9%
    plan de protectie prin asigurare
    dobanda si rate fixe, pe toata durata
    preaprobare in 10 minute prin telefon sau internet

Exemplu de calcul:

Pentru un credit in valoare de 10.000 lei pe o perioada de 20 luni, dobanda anuala fixa este de 8,35%, comision lunar de administrare (suma fixa scadenta si datorata lunar, inclusa in rata) 22 lei, comision de analiza 0 lei, DAE 13,9%, rata fixa de 559,30 lei, valoare totala platibila 11.186 lei. Prin plata unei prime lunare de asigurare de 30,4 lei, calculata in conditiile exemplului reprezentativ sus mentionat, puteti beneficia de Asigurarea facultativa de grup, atasata produselor de credit oferite de Cetelem. Creditul se aproba de Cetelem IFN SA (str. Clucerului 78-80, sect. 1, Bucuresti, CUI RO15104905, J40/13611/2002), pe baza verificarii dovezilor de venit, altor inscrisuri solicitate de acesta si transmise de catre solicitant, precum si a informatiilor obtinute din alte surse in conformitate cu politica sa de risc. Oferta valabila pana la 08.11.2013
vivacredit.ro