Pagini

Credit rapid nebancar pentru realizari personale

Chiar daca nu esti intr-o nevoie imediata de bani, poti sa accesezi un credit rapid nebancar si pentru realizarile tale personale


De la UniCredit Consumer Financing poti obtine un credit rapid nebancar de realizari personale, cu 0 comisioane si o dobanda anuala efectiva de invidiat, incepand de la 10,5%.

UniCredit Consumer este o societate nebancara specializata in ofertele de credite pentru persoanele fizice. Astfel, acest IFN acorda credite de nevoi personale fara sa solicite destinatia cheltuirii banilor, precum si credite in magazin si credite auro.

Creditul rapid pentru orice, fara ipoteca iti ofera posibilitatea accesarii unor sume de pana la 20.000 de euro, pe care-i poti utiliza cum doresti: pentru remobilairea locuintei, pentru investitii, pentru exercursii, pentru studii, pentru tratament, pentru vacante de vis, etc.

Acest credit de realizari personale fara ipoteca il puteti solicita daca aveti o varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani.

Veniturile nete minime pe care trebuie sa le aveti pentru a accesa un astfel de imprumut:

- 450 de lei, pentru pensionari;
- 650 de lei pentru angajatii cu studii superioare;
- 543 de lei pentru angajatii cu studii medii;
- 450 de lei pentru angajatii fara liceu;

La un venit net minim de 450 de lei pe luna se poate obtine un imprumut rapid nebancar de 12.000 de lei.

Pentru definirea venitului net, UniCredit Consumer Financing accepta o plaja larga de venituri.

Dobanda anuala efectiva pentru un astfel de credit rapid nebancar pentru realizari personale, in valoare de 6.000 de lei, contractat pe 4 ani de zile, veti avea de platit un comison de administrare lunar de 12 lei, iar valoarea ratei lunare este de 218,9 lei, valoarea totala platibila fiind de 8.756,7 lei, iar DAE (dobanda anuala efectiva) este de 26,7%.

Pentru un impumut in valoare de 45.000 de lei contractat pe o perioada de 2 ani, rata lunara este de 1.979,2 lei, iar dobanda anuala efectiva este de 18,5%.

Perioada de contractare pentru aceste credite rapide nebancare este cuprinsa intre 6 luni si 5 ani, iar daca este vorba de sume de bani mai mici de 6.000 de lei, perioada maxima nu depaseste 4 ani.
vivacredit.ro