Pagini

Imprumuturi financiare rapide de Casele de Amanet

Daca vrei sa faci rost de bani urgent, in mana, ia in considerare Casele de Amanet


Cea mai simpla si sigura metoda de a obtine un imprumut rapid si de a face rost de bani urgent, pe loc, este apelarea la Casa de Amanet.

In ultima vreme, daca nu stiati, Casele de Amanet functioneaza sub titulatura de IFN, deci de Institutii Financiare Nebancare, iar pe langa activitatea de vanzare de bijuterii, se numara si cea de acordare de imprumuturi nebancare ce sunt garantate cu diverse obiecte de valoare, in special pietre pretioase.

Una din aceste Case de Amanet descoperite de noi de curand este Amanet Invest SRL, ce functioneaza sub autorizatia ANPC pentru tranzactiile cu metale pretioase, aliaje si pietre pretioase si apare in registrul BNR ca Institutie Financiara Nebancara autorizata sa acorde imprumuturi garantate.

Deci, Amanet Invest IFN, are ca obiect de activitate atat acordarea de imprumuturi rapide nebancare, dar si vanzarea de bijuterii.

In privinta acordarii de imprumuturi nebancare rapide, acestea sunt destinate persoanelor fizce si sunt acordate pe termen scurt, dar si persoanelor juridice ce doresc sume consistente de bani.

Imprumuturile rapide nebancare pot fi garantate, fie cu aur, fie cu autoturisme.

Pe latura vanzatilor de bijuterii, Amanet Invest IFN are spre vanzare o gama foarte larga de bijuterii la preturi din cele mai bune.

Pentru un imprumut garantat cu o bijuterie, veti putea obtine pentru bijuterii noi, modele speciale, la aur de 14k, maxim 48 lei iar la cel de 18k, 57 lei, pentru bijuteriile folosite, veti putea obtine o suma de maxim 44 lei pentru aur de 14k si de maxim 53 lei pentru aur de 18k. Daca este vorba de bijuterii defecte (verighete rupte), veti putea obtine o suma de maxim 39 lei.

Comisionul pe care-l ia casa este de 0,8% pentru fiecare zi in care ati fost imprumutati. Imprumutul nebancar rapid poate avea o perioada cuprinsa intre 5 si 30 de zile. Daca dupa terminarea celor 30 de zile, platiti comisionul, puteti prelungi contractul de imprumut cu inca 30 de zile, fara alte limitari. Daca doriti sa achitati anticipat imprumutul, vi se va recalcula comisionul.

Pentru imprumuturile nebancare garantate cu autoturism, comisionul este de 1,2%, iar valoarea pe care o puteti obtine din imprumuturile rapide nebancare garantate cu un autoturism nu poate depasi 35% din valoarea de piata a respectivului bun ce va apartine.

Punct de lucru:
Soseaua Iancului Nr. 6, Bl. 113B, Sc. B, parter, Ap. 48, Sector 2, Bucuresti, Romania

Program de lucru:
Luni – Vineri : 10:00- 18:00
Sambata : 09:00- 14:00
Duminica: Inchis
   
Telefon fix amanet / Telefon: 031.425.79.39
Fax: 031.425.79.38
Mobile: 0771.759.719
E-mail: office@ifnamanet.ro

Retineti ca de la amanet va puteti imprumuta chiar daca sunteti restantier si sunteti inscrisi in Biroul de Credit cu datorii mai vehci, ori aveti alte divergente cu institutii financiare din piata.

In fapt, Casa de Amanet este singura varianta de obtinere a unui imprumut nebancar garantat printr-un bun de valoare, ce nu va solicita adeverinta de venit, fluturas de salariu, ori alte dovezi ale venitului, ce nu va solicita conditii de eligibilitate greu de indeplinit, ca de exemplu aceea de a avea un scoring pozitiv in Biroul de Credit.
vivacredit.ro