Pagini

IMPRUMUTURI NEBANCARE ACORDATE IN MOD TRANSPARENT

Imprumuturile nebancare sunt caracterizate de lejeritatea obtinerii, rapiditate, transparenta dar si dobanzi mari



Chiar daca nu se compara cu bancile la capitolul dobanzi, IFN-urile (Institutiile Financiare Nebancare) acorda imprumuturi rapide, nebancare, in conditii mult mai lejere si rapide, fara multa birocratie (numar limitat de acte, indesoebi sunt solicitate doua, anume, buletinul si adeverinta de venit).

Chiar daca aparent romanii nu sunt niste fani ai imprumuturilor nebancare, totusi, aceste clase de credite sunt din ce in ce mai frecvente. Biroul de Credite ne informeaza asupra restantelor avute de poulatie, ce sunt in crestere continua de la luna la luna.

Ca orice om ce a trecut printr-o criza, romanilor le-a scazut increderea in institutii, in special in banci, fapt ce a determinat o reorientare catre imprumuturile nebancare, in speta, catre IFN-uri. Daca banca nu va acorda credite, institutiile financiare nebancare va primeste cu bratele deschise. (www.bnr.ro)

Institutiile Financiare Nebancare - cele ce acorda imprumuturi rapide, solicita si dobanzi mari, ce pot face imposibila, uneori, rambursarea acestora. Pentru a va informa in privinta acestor dobanzi, trebuie sa cunoasteti dobanzile practicate de IFN-urile cunoscute, la acordarea de imprumuturi nebancare (http://www.bursaasigurarilor.ro/institutii-financiar-nebancare).
           
Pentru a accesa un credit nebancar, uneori ti se solicita dobanzi foarte mari, ce trec chiar si de trei cifre. Uneori IFN-urile pun la dispozitia clientilor pe langa imprumutul nebancar de baza si o serie de servicii ce costa in plus clientul, cum ar fi cazul serviciului de gestionare la domiciliu a imprumutului oferit de cei de la Provident (www.provident.ro).

De unde te poti imprumuta in aceste vremuri grele?

De obicei, cele trei mari posibilitati pe care le ai la dispozitie cand vrei sa faci rost de bani sunt urmatoarele: Bancile, IFN-urile si Casele de Amanet. Despre Casele de Amanet, puteti gasi mai multe informatii pe portalul www.realitatea.net.

VREI BANI RAPID? - CAUTA IMPRUMUTURI NEBANCARE!
   
Nu stati la mana bancilor!            
Chiar daca BNR a redus dobanda de referinta si bancile ar trebuie sa scada la randul lor dobanda la creditele de consum, totusi nu o fac, si dau vina pe creditele neperformante acordate de altii, in locul lor. Bancile se comporta ca si cum, ele nu au nicio vina ca angajatii lor recrutau clientii pe trotuare ca adevaratele profesioniste de pe centura oferindu-le credite rapide cu buletinul, la botul calcului. Utile despre banci si nu numai, veti gasi pe http://www.banknews.ro/utile/info-banci-comerciale-romania.php.

Imprumuturile nebancare reprezinta o varianta la Creditele de Consum

Creditele Rapide pot reprezenta o varianta viabila la Creditele de Consum in masura in care avantajele acestora coincid cu nevoia imediata a consumatorilor. Avantaje si Dezavantaje: Proceduri flexibile (comunicare prin e-mail, telefon, curier, deplasare la domiciliu); Conditii de eligibilitate relaxate (venituri); Birocratie redusa; Acordare rapida; Rate fixe; Atentie la Costuri. (www.conso.ro)

Creditele rapide. Ce sunt, cat costa si cum se obtin?

Creditele rapide sunt imprumuturile acordate de institutiile financiar-nebancare (INF) pe termen scurt, dupa niste criterii lejere, avand in general rate fixe si un cost mai ridicat comparativ cu cel perceput de bancile comerciale la creditele de nevoi personale. (www.vreaucredit.ro)

ANPC a avut 160 procese cu bancile din cauza clauzelor abuzive din contractele de imprumuturi

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a avut, in ultimii ani, foarte multe procese cu bancile acuzate de clienti de clauze abuzive. (http://www.anpc.gov.ro)

Vrei niste imprumuturi nebancare rapide si sigure? Apeleaza la Cetelem!

Un sfat bine intentionat ar fi acela de a va indrepta catre Institutii Financiare Nebancare cunoscute si cu vizibilitate mare in piata, in momentul in care v-ati hotarat sa accesati imprumuturi nebancare. Cea mai mare IFN de la noi este Cetelem, in portofoliul careia se gaseste o mare varietate de produse financiare, de la cele de consum la creditele rapide, accesate online sau telefonic. Aflati mai multe despre produse nebancare de la Cetelem, accesand portalul acestei institutii. (www.cetelem.ro).
vivacredit.ro