Pagini

Ce IFN-uri acorda imprumuturi nebancare rapide?

Ce sunt si cine acorda imprumuturi rapide nebancare?


Daca va intrebati de unde vine aceasta gaselnita - "imprumuturi rapide nebancare", ei bine, nu este nimic spectaculos, nu este nimic neobisnuit, nu este nimic in neregula; este vorba doar de o modalitate mai rapida de acordare a imprumuturilor nebancare si atat.

In urma crizei economice, bancile care au sistat aproape integral accesul romanilor la credite, si-au impins clientii cu sau fara voia lor catre Institutiile Financiare Nebancare. Desi inceputurile acestor societati financiare n-au fost tocmai fericite, pentru ca in perioadele in care economia duduia, oamenii apelau mai degraba la banci, care acordau inclusiv credite doar cu buletinul, totusi, in timp, Institutiile Financiare Nebancare au inceput sa se impuna in piata, mai ales ca urmare a dorintei bancilor de a nu mai imprumuta un ban.

Ca atare, imprumuturile nebancare a devenit principala sursa de imprumut a romanilor, iar in consecinta IFN-urile au inceput sa-si diversifice ofertele, integrand in portololiile proprii diverse servicii, fie de accesare, fie de grabire a acordarii imprumutului, fie legate de perioada de contractare, etc. Astfel s-a creat un produs multdorit de altfel de romani, adica acest imprumuturi nebancare rapide. Specificul lor deriva din timpul scurt in care se accepta imprumutul si timpul la fel de scurt in care sunt virati banii. De asemenea, o caracteristica deloc de neglijat este cea legata de conditiile de eligibilitate, conditii dintre cele mai permisive in cazul clasei de imprumuturi rapide nebancare.

La cine puteti apela pentru a solicita un imprumut nebancar rapid?

- Provident - o companie arhicunoscuta ce activeaza in special in domeniul imprumuturilor rapide nebancare. Aceasta societate acorda celebrele de acum credite la domiciliu pentru care solicita un pret extraimprumut.

- RALFI IFN - o societate nebancara ce activeaza sub tutela Garanti Bank, una din putinele institutii financiare care acorda imprumuturi nebancare la dobanzi accesibile pentru populatie si fara prea mari probleme din punct de vedere fiscal. Prin intermediul produsului Cashexpress de la RALFI IFN obtii aprobarea in 24 de ore a creditului.

- OTP Credit este singura banca din sistemul romanesc  care a creat un departament pentru imprumuturi rapide in cadrul sistemului de acordare a creditelor.

- Cetelem ofera un sistem foarte simplu de imprumut de bani. Cetelem ofera credite rapide atat online si reprezentanti cat si prin magazinele partenere, la cumpararea de produse.
Daca stii de cati bani ai nevoie, poti folosi calculatorul de rate online  unde vei afla si rata lunara. Cel mai celebru produs al lor este CNP-ul sau creditul de nevoi personale.

- TBI Credit IFN S.A. este una dintre cele mai vechi institutii din piata si ofera atat credite nebancare rapide de nevoi personale, cat si credite rapide de bunuri, credite rapide auto, credite rapide pentru sanatate.

- BRD Finance IFN o anexa a grupului BRD care ofera credite rapide nebancare.
Avantajos este faptul ca prin multitudinea parteneriatelor pe care BRD Finance IFN le-a dezvoltat, vei avea acces la cea mai larga varietate de produse, de la electrocasnice, calculatoare, bunuri de larg consum, pana la bunuri pentru casa si gradina, mobila si multe altele. Conditia este sa ai un card de credit sau creditul clasic.

- UniCredit Consumer Financing IFN S.A.
Ca parte a UniCredit Grup, UniCredit Consumer Financing si-a inceput activitatea in Romania in 2008. Sunt o institutie financiara specializata in finantare pentru persoane fizice.

Iata ca am trecut in revista cele mai importante IFN-uri ce acorda imprumuturi nebancare rapide, dumneavoastra urmand sa va decideti ce produs alegeti si de la care societate.
vivacredit.ro